Hem > Om oss

1.Brief info

WEIFANG KANGLE PLASTICS CO, LTD grundades 1998, som är specialiserat på tillverkning av olika typer av plastpåsar som sopor, matväska, postväskor, T-shirt shoppingväska, välgörenhet väska, husdräktssäck, baby blöja väska, PE förkläde.

Med mer än 15 år plastpåsar gör erfarenhet, är vi den mest konkurrenskraftiga och högkvalitativa plastpåsarstillverkaren i Kina. Vi är mycket bekanta med EU: s marknads- och amerikanska marknad som TESCO, CARREFOUR, SAINSBURY, WOOLWORTHS-middagsmarknaden och har levererat de största caninerna i USA och Storbritannien under de senaste 15 åren, med föremål som de föredrar att inte tillverka själva. Vi kan leverera plastpåsar och papperskorgen, antingen i egen märke, tryckt enligt ditt konstverk, eller kundens skräddarsydda design, och vi är helt bekanta med kundens kvalitet och förpackningsförväntningar.

Vi är belägna i Weifang staden Shandong provinsen i Kina. Vår årliga produktionskapacitet är mer än 12.000 ton. Vi har ISO- och BRC-certifikat och har även godkänt SEDEX, BSCI-fabriken. Du är mycket välkommen att besöka, granska och inspektera vår fabrik.
Baserat på "Kvalitetsprodukter, utmärkt service, konkurrenskraftiga priser och snabb leverans" garanterar vi att du kommer att få professionella produkter med bästa kvalitet, konkurrenskraftigt pris och bra försäljnings service.

Vi är varmt välkomna alla vänner att kontakta oss och hoppas att vi båda kan få en mycket ljusare framtid tillsammans.

2.Our produkt
Våra produkter omfattar följande:
Stålförseglingsskräp kan liners, matväska, T-shirt shoppingväska, välgörenhetspåse, husdräktssäck, babyblöja väska, PE-förkläde, PE-handske, plagg påse, lådfodral, delfack, etc.

3. Produktflöde

4.Our certifikat
Vi känner alltid att alla framgångar hos vårt företag är direkt relaterade till kvaliteten på de produkter vi erbjuder. De uppfyller högsta kvalitetskraven enligt ISO9001, BRC, SGS-riktlinjerna och vårt stränga kvalitetskontrollsystem, vi har godkänt BSCI, SEDEX, SGS-fabriken revision.

5.Cooperation Partner
Tesco, Carrefour, Interplast, Helix, Fastenal

6.Testutrustning

Fallande dparttest Tenstile test
Metalldetektor

7.Quality Control
Som vi har fått ISO9001 och BRC certifikat har vi etablerat ett grundligt QC-system.

1) Råmaterial och tillbehörskvalitetskontroll
Inga instrument för att kontrollera råmaterialet, endast av leverantörscertifieringen. Gör provet av det nya materialet och testa proverna för att jämföra testresultatet med den gamla rapporten. Det kommer vara bra att lagra om resultaten inom toleransen, Slumpmässig kontrollera tillbehöret för att hålla de defekta produkterna från lageret.

2) Beställ utvärdering
När vi får de nya beställningarna (nya produkter i stället för upprepade beställningar), om köparens prov, Testa kvaliteten i vårt testrum och göra rekord, och gör även räknat provet för att testa igen för att möta kundens testrekord. Skicka sedan ut proven för bekräftelse. Samtidigt gör allt material blandande formel, bearbetning teknisk i filen. Massproduktionen enligt vår tekniska rekord efter prov bekräftades.

3) Materialblandning
Produktionsavdelningen visar verkstaden den materialblandande formeln baserad på den tekniska filen. OA kommer att göra en slumpmässig kontroll i enlighet med detta.

4) Blåsfilmprocess
A. Självkontroll: Operatören kontrollerar själv filmbredden och nettovikten per meter och garanterar då rätt storlek och tjocklek.
B.QA kontrollera filmkvaliteten var 2: e timme. Och fyll i kontrolldata i skivform. I denna form specificeras detaljspecifikationen inklusive påsbredd, längd, nettovikt och tolerans. QA måste också kolla nyckelkvalitetsproblemet av kraschen kan liners ---- styrka delas genom fysisk kontroll. QA behöver jämföra data inom toleransen eller inte, om inte, kommer de att be operatören att stoppa maskinen och justera igen för att möta rätt speciering. De defekta filmerna har placerats i skrotområdet.
C.Different tjockleksfilm som testar avstängningsskyddet, rivmotstånd, draghållfasthet i testrummet. Åtminstone en skift en gång testning, Testresultatet registrerar också återkoppling till relevant avdelning i tid.

5) Väska till processkvalitetskontroll.
A. Självkontroll Operatören måste vara vikt nettovikten varje rulle med elektronisk skala för att garantera väskans nettovikt. Bottenförseglingen har också blivit självkontrollad, speciellt filmrullen har ändrats. Allt detta genom fysisk kontroll.
B.QC kontroll. QA kontrollerar också slumpmässigt tätning och nettovikt samt andra föremål för att fylla i posten. Slumpmässig kontroll varje 2 timmar. Om resultaten överstiger specifikationsstandarden, kommer operatören att bli ombedd att stoppa maskinen och justera tills den är korrekt och kör regelbundet. De defekta påsarna har också isolerats till skrotområdet.
C. Different tjocklek påsar från olika maskiner för att testa underseglingskvaliteten i testrummet. Minst en skift en gång. Testresultatet registrerar också feedback till relevant avdelning.

6) Slutprodukterna slumpmässigt kontrolleras före lagret.
QC-köpare kommer att slumpmässigt kontrollera alla färdiga produkter, om toleransen överstiger standarden kommer den att isoleras och skrapas. På så sätt behåll alla de defekta färdiga produkterna borta från lageret.

7) Kvalitet spårbarhet
Vi har spårbarhet nr med 6 siffror på botten av varje ytterkartong. Det representerar respektive produktionsdatum, maskin nr. operatör nr. och stämplad QA-nr. När kvalitetsproblem hände kan vi spåra den här väskan med spårbarhet nr.

8) Testningen av testrummet
A. Den ursprungliga provkvalitetsprovningen från kunden.
B.Testprovstestning.
C.Main material chaged provprovning.
D. Processmetod ändras, provtestning
E.Regulär testning

Allt ovan Testning av filmpjässpänningen, rivhållfasthet, draghållfasthet och bottenförseglingsstyrka minst en gång var och en skiftas. Göra data att jämföra med kvalificerad standard och återkoppling till QC och produktionsavdelning i tid.